Hårforlængelsesmetode: Sy hårforlængelse i

Syning af hårforlængelser bliver en meget populær hårforlængelsesmetode, da flere og flere mennesker, med forskellige hårtyper, opdager metoden. Hårforlængelsen gøres, så du fletter dit eget hår, hvor du vil placere det ekstra hår, og derefter sy på hårforlængelserne på flettet ved hjælp af en tråd.

Denne metode er den blideste metode og passer stort set til alle forskellige teksturer og hårtyper.

 

Fordele ved hårforlængelse Syning i ekstra hår: Syning i hårforlængelse er en meget blid metode, da der ikke bruges kemikalier på dit eget hår, og fordi dit eget hår er flettet, bliver det udhvilet og næppe udsat for noget slid. Du kan bruge hårtørrer, tang, farvestof og blæse tørt hår uden at beskadige fletningerne og beslaget. Hårforlængelsen ser også meget naturlig ud og smelter ofte godt sammen med dit eget hår.


Ulemper ved hårforlængelse sy i ekstra hår: Det kan tage tid, før håret og hårforlængelserne tørrer efter vask. Det kan også få shampoo-rester i de fletninger, som hårforlængelsen er fastgjort på, så du skal skylle grundigt for at undgå dårlig lugt. Det kan endda kløe lidt i starten.