Snabb frakt och 14 dagar ångerrätt!

Cart

Språk

Valuta

Ægte Hair Extensions

Prenumerera på RSS flöde

Ægte løshår fra Fairwithhair

Velkommen til Fairwithhair. I denne kategori ægte hår finder du ægte hår af højeste kvalitet. Stilfuld frisure med løshår! Uanset hvilken frisyre du leder efter er der noget for enhver smag. Forny nemt dit look med rigtigt hår! Vi har en bred vifte af forskellige typer ægte hår, find dit hår lige her! Løst hår hjælper dig med at få den længde og fylde, du ønsker. Vi sælger ægte løshår i mange forskellige kvaliteter og prisklasser. Hos os finder du brasiliansk hår, indisk hår, europæisk hår og asiatisk hår.

I vores webshop har vi hår af høj kvalitet, der varer lang og giver dig den naturlige og fulde hårforlængelse, du ønsker. Ægte løshår kan klippes, vaskes, farves og styles med varmeværktøjer, ligesom dit naturlige hår. Køb rigtigt hår online og få dit drømmehår lige. Vi tilbyder dig altid 100% ægte hår af den højest mulige kvalitet.

Visa som Rutnät Listvy

3 artiklar

2 3 4
per sida
Sätt fallande sortering
  1. Luxury Clip-in Ponytail
    As low as 1 954,79 Dkr
  2. Luxury lige Double Drawn weft
    As low as 2 316,93 Dkr
  3. Luxury Tape Extensions
    As low as 506,26 Dkr
Visa som Rutnät Listvy

3 artiklar

2 3 4
per sida
Sätt fallande sortering

Ægte løshår online fra fair with hår


Når du køber løshår, er det vigtigt, at du vælger en leverandør, der sætter dig som kunde i første omgang. Den vigtigste ting for os er at tilbyde vores kunder et produkt, der giver fuldt, frisk og overkommelig hår, der forbliver let i lang tid. Hos os på Fairwithhair finder du både hår af høj kvalitet og billigt hår online. Med vores forskellige hårforlængelsesmetoder kan du oprette en fuld og glamorøs hårforlængelse på et øjeblik. En hårforlængelse, du ønsker


Alle vores hårforlængelsesmetoder er lette at udvide med, derhjemme eller i salonen. Uanset om du vil oprette en midlertidig hårforlængelse til aftenen eller bruge et løst hår, der har siddet i længe, er vi sikre på, at vi har en metode, der passer til dig. Vores høje krav til vores løse hårprodukter giver dig mulighed for at flade, krølle og style dit hår fra Faiirwithhair, ligesom du ønsker det, for at opnå din drømmefrisyr. Men husk, at et løst hår, ligesom dit eget hår har brug for pleje og pleje. Sørg derfor for dit løse hår og hårforlængelse med gode hårplejeprodukter og varmebeskyttelse, ligesom det ville være dit eget. Men uanset hvor mange produkter du bestiller, betaler du altid kun SEK 0 i normal forsendelse.

Vores løse hårmetoder
Nedenfor finder du alle vores løse hårmetoder og oplysninger om hvert enkelt produkt, så du kan finde den metode, der passer til dig.

Hårforlængelse med keratinvoks, neglehårforlængelser:
Keratin vokshårforlængelse er den mest anvendte hårforlængelsesmetode på det svenske marked. Keratin voks, Nailhair Extensions er til limede løkker med keratin på. Keratin-løkkerne er fastgjort til dit eget hår ved hjælp af en tang.

Hårforlængelse med tape løs hår:
Bånd løs hår giver dig en hårforlængelse på en glat, enkel og blid måde. Det er en metode med små for-tapede stykker, der ligner din hovedbund. Dette bånd er specielt tilpasset til at fastgøres til kundens hår og slet ikke skadeligt.


Hårforlængelsesmetode sy i løst hår:
Hårforlængelse Syning af løshår er en populær hårforlængelsesmetode, da flere og flere opdager metoden. Med hårforlængelse sy i løshår laver du en fletning, og sy derefter løshår på flettet, hvor du vil placere det løshår. Hårforlængelsesmetode sy i løshår er den mest blide metode i mange mennesker og passer godt til skandinavisk hår.

Vævning af fuld vævet hårforlængelsesmetode
Hårforlængelse Full Weave er en populær hårforlængelsesmetode. Ved fuld udvidelse af hårforlængelse mener du, at du fletter alt dit eget hår bortset fra fronten, hvor du vil have dine ben. Derefter syr du sømløst hår på fletningerne, hvor du vil placere det løshår. Hårforlængelsesmetoden Full Weave with leave out er en af de reneste metoder.

Hårforlængelse vævning med lukning eller frontal:
Hårforlængelse Weave lukning eller vævning med frontal er også en populær hårforlængelsesmetode. Ved hårforlængelse med fuld vævning mener du, at du fletter alt dit eget hår væk. Foran lukkes hele hårforlængelsen enten med lukning eller frontal. Hårdelen (lukning / frontal) er det, der skaber en naturlig hårgrænse. Omkring hårdelen syr du derefter massivt, hovedløst hår, hvor du vil placere det løshår.

Hårforlængelser med mikroringer:
Hårforlængelse med Microrringe er en skånsom metode til hår, der hverken kræver voks eller andre kemikalier. Du spænder beslaget med et tang, uden varme. Beslagene er små og knap synlige, når vi bruger en farve på ringe, der matcher din egen hårfarve. Denne metode kan udføres på dem de fleste hårtyper.

Hårforlængelse Clip-in extensions:
Hårforlængelse med klip i er løshår, er en hårforlængelse med klip, klip. Hårforlængelsesmetoden er velegnet til dem, der ønsker en midlertidig hårforlængelse, hvis du vil gøre noget godt til en aften eller bare have det ved en særlig lejlighed. Hårforlængelsen er let at fastgøre og fjerne.

Hårudskiftning med Top Piece:
Et øverste stykke i ægte hår giver maksimal lydstyrke på kun få sekunder. Det monteres let ved hjælp af et par klemmer på indersiden. Det tynde og smidige design af hårafsnittet giver et naturligt resultat, der kan designes og formes til din særlige frisure.

Hårforlængelse med latexlim:
Positivt med latexlimhårforlængelse: Latexlim er en løs hårlim, der bruges til at lime hår curlers i dit eget hår. De fastklæbede konsoller bliver meget flade og knap synlige