Zooey - Syntetisk Lace Paryk

Zooey - Syntetisk Lace Paryk 2 5 5 1

Zooey Lace paryk af høj kvalitet. Lace paryk er velegnet til dem, der ønsker en prisbillig paryk med naturligt udseende. Parykken er lavet i et syntetisk varmebestandigt materiale, der både ligner og føles lidt som ægte hår.

Fordi det er en lace paryk, der er håndknyttet rundt om hårgrænsen, giver parykken et indtryk, hvor det ser ud som om hårene vokser fra din egen bund.

As low as 940,83 Dkr
I LAGER, SNABB LEVERANS!
SKU
xlace-Zooey

Zooey Lace paryk er lavet af et syntetisk varmebestandigt materiale, der minder om ægte hår. Parykken er velegnet til dem, der ønsker en prisvenlig og let at have på.

Lace betyder, at parykken har et hudlignende blondemateriale omkring hårgrænsen, hvor den er håndlavet knude for knude. Dette giver et naturligt indtryk, hvor det ser ud som om hårene vokser fra din egen bund.

Længde: Bob paryk
Størrelse: One size medium, passer til alle
Frisure: Klip lace nettet efter din egen hårgrænse, du kan også klippe frisuren efter dine egne ønsker
Kvalitet: Varmebestandig syntetisk fiber, varmebestandig op til 190 C. Syntetisk hår til en overkommelig pris.


Syntetisk T-Lace paryk model:

En T-Lace Wig er designet med en flot parykhætte, der har justerbare spænder bagpå, så du nemt kan justere din paryk. Foran har parykken et blonde net, der strækker sig fra øre til øre. Blondenettet går også ind i midten af ​​parykken, hvilket får nettets design til at ligne et T.

Lace får din hovedbund og hårgrænse til at se mere naturlig ud og giver følelsen af, at håret vokser fra din egen hovedbund. T-blonde parykhætten har også kamme på siden af ​​spidsen og en i nakken for bedre fastgørelse af din paryk.


Bestil din lace paryk online, vi har hurtig levering af parykker!

Mer information
Length Bob
Leverans Frakt 2-5 dagar
Kvalité & Hållbarhet Beror på användning
Garanti 14 dagars ångerrätt
Vi hittade andra produkter du kanske gillar!