Snabb frakt och 14 dagar ångerrätt!

Cart

Språk

Valuta

SASSY Falske øjenvipper 5D Mink

TillgänglighetI lager
SKU
5D-01-SASSY

DEJLIGE falske øjenvipper er til dig, der ønsker at skille sig ud fra mængden og få den afgørende wow-faktor. Da vipperne er håndlavede for at opnå den bedste holdbarhed og design, kan de genbruges flere gange og er lette at genbruge.

Stol på os, disse vipper er den bedste detalje for at fuldende dit look og give dig det lille ekstra.

107,91 Dkr
Reducerat pris, passa på nu!
0
(0) Reviews

Disse SASSY falske øjenvipper kan kun beskrives med tre ord .. ÅNDENDE, EKSTRA, EKSKLUSIV! Falske øjenvipper er til dig, der ønsker at skille sig ud fra mængden og få den afgørende wow-faktor. Da vipperne er håndlavede for at opnå den bedste holdbarhed og design, kan de genbruges flere gange og er lette at genbruge.

Materiale: 5D Mink

Længde:

Sådan påføres falske øjenvipper:

Pas på ikke at få noget vippelim i dine øjne. Hvis dette sker, skal du straks skylle øjnene.

  1. Dannelse af falske øjenvipper. Juster formen på kanten til dine egne øjne. Det kan være nødvendigt, at vipperne trimmes, så de passer bedre til dine øjne.
  2. Påfør limen. Påfør lim på bunden af øjenvipperne, og læg det derefter på din egen vippelinje. Husk ikke at bruge for meget lim, og at limen bliver lidt klæbrig, inden du påfører de falske øjenvipper.
  3. Anvendelse af falske øjenvipper. Anbring nu falske øjenvipper med lim på midten af din egen vippelinie, og tryk derefter forsigtigt siderne ned, så de fastgøres langs hele din egen vippelinie. Hold derefter frynsen et stykke tid, så limen har tid til at tørre. Brug en pincet til lettere og mere præcis påføring. Påfør Eyeliner ved vippelinjen, hvis det er nødvendigt.

Fjernelse af falske øjenvipper:

Når det er tid til at fjerne falske øjenvipper, er det vigtigt at du gør dette omhyggeligt for at beskytte både dine egne vipper og falske øjenvipper.

  1. Fjern forsigtigt de falske øjenvipper ved langsomt at trække i vippebåndet i de falske øjenvipper. Træk aldrig falske øjenvipper hurtigt ud for at forhindre, at dine egne vipper trækkes med.
  2. Undertiden kan limrester følge og holde sig til vipperne. Fjern disse forsigtigt ved hjælp af en ren vippebørste eller en pincet for forsigtigt at fjerne klæbestoffet. Hvis dette gøres for hurtigt, kan minkhåret på vipperne følge og ødelægge vipperne. Blød ikke lashen, da dette vil ødelægge lashets fluffiness.
  3. Sæt derefter de falske øjenvipper tilbage i Fairwithlashes-pakken for at beskytte dem, indtil de bruges igen.

At passe godt på dine Fairwithlashes 3D Mink-vipper er afgørende for, at de kan genbruges. Hvis du tager dig af dine Fairwithlashes, kan du bruge dem ca. 20-30 gange.

Jakten på de perfekte falske øjenvipper er forbi, disse falske øjenvipper tager dit vippespil til det næste niveau. Bestil dine falske øjenvipper online, vi har hurtig levering!

Mer information
Price 86,33 Dkr
Farve Vänligen välj
Length Onesize
Leverans Frakt 1-2 dagar
Kvalité & Hållbarhet Beror på användning
Garanti Hög kvalité
Tax Class Taxable Goods
Redirect to Product Page Ja
Product Condition Ny
Gender Kvinna
Google Product Category 4057
Brand Fairwithhair
Allow On Facebook Shop Ja

Kundrecensioner

@Fairwithhair Instagram

Följ oss för att se vårt arbete och produkter!