Chantelle - Syntetisk paryk

Chantelle - Syntetisk paryk 5 5 5 1

Chantelle er en paryk lavet af syntetiske varmebestandige fibre, der har en klassisk parykhætte og trens bagpå og i siderne.

Chantelle har langt hår med pandehår for at give et naturligt look. Parykken er klar til at bære, og giver et smukt look på ingen tid, der føles ægte!

As low as 506,26 Dkr
I LAGER, SNABB LEVERANS!
SKU
Chantelle

Chantelle er en syntetisk paryk, der passer til dig, der gerne vil have en paryk til en overkommelig pris. Chantelle består af varmebestandig syntetisk fiber, der kan styles med varme op til 120 grader.


Parykken er lavet med en klassisk parykkop med åben trensdel bagpå og på siderne. Den åbne trensdel giver god ventilation, som giver kølighed og komfort hele dagen. Chantelle syntetiske paryk er meget nem at vedligeholde og den færdige frisure giver effekten af ​​ægte hår.


Paryk: Syntetisk paryk
Størrelse: medium/one size, passer til de fleste
Kvalitet: God kvalitet, varmebestandig syntetisk fiber (120 C)

 

Fordele ved Chantelle syntetisk paryk:
Parykken er velegnet til dem, der ønsker en fuldt stylet paryk, der er lige til at bære og til en overkommelig pris. Fordi parykken er lavet af varmebestandig syntetisk fiber, har du mulighed for at style den med varme op til 120 grader.

 

Plejeråd:
For at din syntetiske paryk skal bevare sin glans og undgå skader, er det vigtigt, at du passer ordentligt på den. Red eller børst dit hår forsigtigt. Kæmning er ikke egnet til krøllet hår, og hvis håret bliver for sammenfiltret, er det bedst at prøve at udfiltre det med fingrene først.

Når du vasker din syntetiske paryk, anbefaler vi, at du bruger produkter, der passer til syntetisk hår. I vores webshop kan du finde produkter, som vi synes passer godt til vores parykker. Gnid eller drej aldrig parykken og lad den helst lufttørre.

 

Bestil din varmebestandige syntetiske paryk i dag, vi har hurtig levering på alle syntetiske parykker!

Mer information
Length 50cm
Leverans Frakt 1-2 dagar
Kvalité & Hållbarhet Syntetisk 0-6 månader
Garanti 14 dagars ångerrätt

Skötselråd:
För att din syntetiska peruk ska behålla sin lyster och undvika skada är det viktigt att du tar hand om det på rätt sätt. Kamma eller borsta håret försiktigt. Kammning är inte lämpligt för lockigt hår och blir håret för trassligt är det bäst att försöka reda ut det med fingrarna först.

När du ska tvätta din syntetiska peruk rekommenderar vi att du använder dig av produkter anpassat för syntetiskt hår. I våran webbshop kan du hitta produkter som vi tycker passar bra ihop med våra peruker. Gnugga eller vrid aldrig peruken och låt den helst lufttorka.

Vi hittade andra produkter du kanske gillar!