20% RABATT

Använd fransar Rabattkod i kassan

GÄLLER FÖR FRANSAR OCH FRANSTILLBEHÖR

* Fransarna går att återanvända många gånger!

Luxury Bølget Clip-on set

Luxury Bølget Clip-on set 4 5 5 1

Bølget brasiliansk Clip-on set hår extensions er 100% ægte hår. Det har sådan en kvalitet, at det kan gøres, plade, tiltrække og stylet som ønsket. Udvidelser er i deres naturlige tilstand meget stærk, blød, skinnende og urede gratis.

As low as 1 592,66 Dkr
I LAGER, SNABB LEVERANS!
SKU
5

Bølget brasiliansk Clip-on set set af højeste kvalitet!
Vores Bølget brasiliansk Clip-on set set hår extensions hårtrense er en stærk hår og naturligt skinnende. Clip on det er lavet af 100% ægte ubehandlet hår, at hår er naturligt gråt.

Mængde: 100 gram per hår islæt
Kvalitet: Håret kan farves og bleget
Varighed: Kan genbruges mange gange
Udvidelse metode: clip-in

Mange afstemning, at brasilianske hår extensions er blandt de bedste og mest eksklusive hår extensions til rådighed, hvilket er grunden til brasiliansk hår extensions en meget populær hår blandt dem, der har høje standarder, hvor kvalitet er kritisk. Kvaliteten er så høj, at udvidelser kan bleget, farvet, fladtrykt og stylet som ønsket. Varigheden er op til 1-2 år, hvis taget godt hånd om.

Brasilianske hår extensions er naturlige stærkt hår, hvor håret ikke var blevet behandlet med kemikalier som teflon og silicium for at blive silkeblød og morads-fri, fordi håret er allerede i sin naturlige tilstand er meget stærk, blød og virvaret gratis. Derfor koster brasilianske hår extensions mere end sædvanligt paryk, men det betaler sig i det lange løb, fordi dens kvalitet er overlegen, og du kan genbruge håret mange gange.

Bestil dine ægte Bølget brasiliansk Clip-on set hår extensions i dag, har vi hurtig levering til hår extensions online!

Mer information
Leverans Frakt 1-2 dagar
Kvalité & Hållbarhet Luxury Hår 6-24 månader
Garanti Kvalitetsgaranti köp rek. hårvård