Clip-in Ponytail

Clip-in ponytail af ægte hår fra Fairwithhair

Fairwithhair Ponytail af ægte hår, der hurtigt og nemt giver dig en lang, fuld Ponytail på få sekunder. Med Fairwithhair's Clip-inPonytail kan du nemt få den lange, fulde Ponytail, du drømte om.

Vælg mellem forskellige kvaliteter, længder og farver for at finde den Ponytail, der passer dig bedst! Tøv ikke med at købe din Clip-inPonytail af ægte hår i dag og oplev forskellen på langt, fuldt hår i dag!

Fallande ordning
Visa som Rutnät Lista

3 artiklar

per sida
 1. Luxury lige Clip-in Ponytail menneskehår
  As low as 1 999,00 Dkr
  Quickview
 2. Luxury Bølget Clip-in Ponytail menneskehår
  As low as 2 499,00 Dkr
  Quickview
 3. Luxury Krøllet Clip-in Ponytail menneskehår
  As low as 1 999,00 Dkr
  Quickview

Blogs

Vi introducerer nu Fairwithhair Clip-in Ponytail ægte hår, der hurtigt og nemt giver dig en lang, fuld hestehale på få sekunder.


Med Fairwithhair's Clip-in Ponytail får du let den lange, fulde ponytail, du drømte om. Varier dine frisurer og din stil, som du vil. Du kan style, forme og farve dit hår uden problemer. En hestehale fastgøres let til håret ved hjælp af en indbygget kam og giver dig dermed en sikker og stabil fastgørelse.

Vælg mellem forskellige kvaliteter, længder og farver for at finde den hestehale, der passer dig bedst! Tøv ikke med at købe din Clip-in Ponytail af ægte hår i dag og oplev forskellen på langt, fuldt hår i dag!