Paryk Margareta

Elegant paryk lavet af høj kvalitet syntetiske, der ser utroligt reelle, og som desuden er let at vedligeholde. Her har du en naturlig og smuk paryk som let kan styles med fingrene til en drilagtig eller mere sofistikeret look. Den paryk er lavet med en klassisk paryk kop med blonder på kronen, og åben tränsdel ryg og sider. Den åbne skoven del giver god ventilation, som giver kølighed og komfort hele dagen
349,00 kr
Tillgängligt: Slut i lager
SKU
speruk-aw190

Elegant paryk lavet af høj kvalitet syntetiske, der ser utroligt reelle, og som desuden er let at vedligeholde.

Hårtype: Syntetisk
Størrelse medium, passer de fleste
Kvalitet: Kan bæres til hverdag, ser ægte

Her har du en naturlig og smuk paryk som let kan styles med fingrene til en drilagtig eller mere sofistikeret look. Den paryk er lavet med en klassisk paryk kop med blonder på kronen, og åben tränsdel ryg og sider. Den åbne skoven del giver god ventilation, som giver kølighed og komfort hele dagen. Håret er ofte drillet i jorden for at skjule bikuben, der også indeholder indbygget volumen. Den paryk er klar-to-wear føles og ser ud som ægte hår.

* Den paryk er godt lavet, og lavet af høj kvalitet syntetiske, derfor kan det også bæres af dem, der har brug for en naturlig hår udskiftning til hverdag eller fest.
* Vi anbefaler at sprøjte conditioner bruges dagligt.
* Brug en glestandad kam, der hjælper med at sortere i håret og fjern krus.

 

Mer information
Farve 1TDingray
Length 70cm
Private Product Nej
Lace size 5
Lace color Hd