Sortgrå ombre Lace Paryk Varmebestandig

Sortgrå ombre lace paryk af høj kvalitet - lace syntetisk fiberhår

En lige lace paryk er velegnet til dem, der ønsker en overkommelig naturlig paryk. Parykken er lavet af et syntetisk varmebestandigt materiale, der både ser ud og føles lidt som rigtigt hår.

Da det er en lace paryk, der er håndknyttet omkring hårlinjen, giver parykken et indtryk, hvor det ser ud som hårene vokser fra dit eget hoved.

723,54 Dkr
Tillgängligt: Slut i lager
SKU
slace-peruk-29
HANDLA NU & BETALA SENARE

Sortgrå ombre paryk af høj kvalitet - paryk syntetisk fiberhår

Lace paryk er lavet af et syntetisk varmebestandigt materiale, der ligner ægte hår. Velegnet til dem, der ønsker en naturlig paryk. Lace betyder, at parykken har et hudlignende snøremateriale omkring hårgrænsen, hvor det er håndlavet knude til knude. Dette giver et naturligt indtryk, hvor det ser ud til, at hårene vokser fra din egen bund.

Stil: Sort og grå ombre paryk, lige hårforlængelse

Længde: 18 tommer = 45 cm

Størrelse: Én størrelse medium, passer alle

Frisyre: Det net, du former efter din egen hårgrænse ved at klippe og forme det. Du kan også klippe nøjagtigt den frisure, du ønsker hos din frisør, eller beholde parykens naturlige frisure.

Kvalitet: Varmebestandig syntetisk fiber, varmebestandig op til 190 C. Overkommeligt syntetisk løs hår.

Lace paryk betyder, at de ydre dele af lace parykken (dvs. hvad der normalt ses på panden, templer, omkring ørerne osv.) Er håndknyttet på et tyndt snørnet. Denne del af lace parykken gør selve parykken næsten ikke synlig eller filt, og den giver en luftig og behagelig følelse, da den ånder godt gennem det fine net. Parykens bagside er maskinsyet, i et luftigt og hult design. I nakken har Front Lace-parykken justerbare spænder, der er syet på.

Bestil din lace paryk online, vi har hurtig levering på lace parykker.

Mer information
Farve Grå
Length 70cm
Private Product Nej
Lace size 5
Lace color Hd