Dobbeltsidet refill til tape-hårforlængelser

Dobbeltsidet silikone tape er et tape, der er designet til at blive brugt til at røre løs hårbånd.

Fyldbåndet er på en rulle på 3 meter, når du bruger det, trækker du simpelthen den ønskede længde og afskærer. Fjern derefter den beskyttende plastik fra båndet, og sæt den på båndhåret, og tryk derefter fast, så båndet klæber fast. Når du fastgør det, skal du prøve at undgå at røre ved den klæbrige overflade, båndets holdbarhed kan blive forringet.

249,00 kr
Tillgängligt: I lager
SKU
000327

Dobbeltsidet refill til tape-hårforlængelser

Dobbeltsidet silikone tape er et tape, der er designet til at blive brugt til fastgørelse af tapehår. Båndet kan også bruges til blonderparykker, hårforlængelser, toupetter osv.

Påfyldningstape er på en rulle på 3 meter, når du bruger den, trækker du simpelthen den ønskede længde ud og skærer af. Fjern derefter den beskyttende plastik fra båndet, og sæt den på båndhåret, og tryk derefter fast, så båndet klæber fast. Når du fastgør det, skal du undgå at røre ved den klæbrige overflade, da båndets holdbarhed kan blive forringet.

Husk, at limen på påfyldningstapen skal hærdes efter fastgørelse, så vask ikke dit hår i mindst 48 timer efter udførelsen af ​​hårforlængelsen.

 

Materiale: PU

Størrelse: 0,5 cm * 3 meter lang rulle

BEMÆRK. Alkohol- og oliebaserede produkter påvirker båndets styrke og holdbarhed negativt.

 

 

Bestil dit påfyldningstape til hårforlængelser, vi har hurtig levering af tape online

Mer information
Color Vänligen välj
Length 35cm
Struktur Vælg venligst
Kvalité Vänligen välj
Private Product Nej
Lace size 5
Lace color Hd
Vi hittade andra produkter du kanske gillar!