20% RABATT

Använd fransar Rabattkod i kassan

GÄLLER FÖR FRANSAR OCH FRANSTILLBEHÖR

* Fransarna går att återanvända många gånger!

Luxury bølget tape hårforlængelser

Luxury bølget tape hårforlængelser 8 5 5 1

Luksus bølget tape hårforlængelser


Tape hår af høj kvalitet med finere hår, let indsat og genanvendeligt mange gange!

Med Fairwithhair Luxury Tape Hair opfylder du drømmen om et fuldt, glamorøst og luksuriøst hår af højeste kvalitet. Luksusbåndhårforlængelser er håret for dem, der stiller høje krav til kvalitet og varighed. Vores hårforlængelser består af 100% ægte hår og kun tynde og fine hår af højeste kvalitet.

Med vores luksusbåndhår får du ekstra fulde resultater med maksimal volumen. Få din drømmefrisyr uden at gå på kompromis med kvaliteten. Bestil dit luksuriøst bølget båndhår i dag, oplev følelsen og forskellen med gode hårforlængelser også dig!

As low as 433,84 Dkr
I LAGER, SNABB LEVERANS!
SKU
19

Luksus bølget båndoptagelser af høj kvalitet!

Luksusbåndhårforlængelse giver dig et langt og fyldigt hår, let, hurtigt og på en mild måde. Tapehårforlængelser passer til alle, men mest for dig med tyndt hår. Vores Tape-on hår kan genbruges mange gange, fordi hårforlængelserne er lavet af 100% ægte hår, af højeste kvalitet og kun med tynde og fine hår. Vores luksushår kan også farves, klippes, formes og formes til enhver frisure, du ønsker.

Fordelene ved luksuriøst bølgetapeudvidelser:

Struktur: Bølget hår, der kan styles

Mængde: 20 gram, fordelt på ti stykker

Kvalitet: 100% ægte hår, Remy hår, der kan farves

Varighed: Kan genbruges mange gange

Hårforlængelsesmetode: Tape Hårforlængelser, Tape til udvidelser

Tip: Du har brug for ca. 1-2 pakninger til en hårfortykning og 3-6 pakker til en hel hårforlængelse

Dobbelttrækket: Håret har ekstra fuldender

Mange mener, at vores Fairwithhair Luxury Brazilian hårforlængelser er de bedste og mest eksklusive hårforlængelser, der er tilgængelige, og det er derfor det er meget populært hårforlængelse blandt dem, der stiller høje krav, hvor kvalitet er vigtig. Kvaliteten er så høj, at håret kan bleges, farves, udflades og styles efter ønske. Holdbarheden kan være op til 1-2 år, hvis den er godt taget hånd om. Derfor koster vores luksushårforlængelser mere end almindeligt hår, men det lønner sig i det lange løb, da kvaliteten er overlegen, du kan genbruge dit hår mange gange.

Obs: Vask hænderne, inden du begynder at tilslutte udvidelsen. Fastgør båndet til håret som sædvanligt og afslutt med at klemme tapeområdet let med en tang for at opnå længere varighed. Undgå fedtede og fedtede produkter på tape og hovedbund.

Hårpleje til luksuriøst bølget båndhårforlængelser: Brug kun anbefalede hårplejeprodukter på dit hår for at sikre den bedst mulige pleje og kvalitet af dit hår. Vi kan ikke garantere kvaliteten af hårforlængelser, når du bruger andre produkter, der kan indeholde ingredienser, der ikke er kompatible med hårforlængelse.


 
Få dine drømmehår uden at gå på kompromis med kvaliteten. Bestil dine luksuriøse bølgede båndhårforlængelser i dag, oplev følelsen og forskellen med gode hårforlængelser også dig!

Mer information
Leverans Frakt 2-5 dagar
Kvalité & Hållbarhet Luxury Hår 6-24 månader
Garanti Kvalitetsgaranti köp rek. hårvård
Vi hittade andra produkter du kanske gillar!