Premium Lige Lace Closure

Med Fairwithhair Straight Lace Closures kan du nemt opnå et naturligt og luksuriøst resultat og med højeste kvalitet. En Lace Closure giver dig en naturlig hovedbund og hårgrænse, da det ser ud til, at hårstrengene kommer lige ud af din hovedbund.

Fairwithhair blondelukninger er lavet af 100% ægte Remy menneskehår af høj kvalitet og er valget for dem, der stiller høje krav til kvalitet. Bestil din blonde lukning i dag, og oplev følelsen og forskellen med god hårforlængelse!

Så lågt som 899,00 kr Ordinarie pris 899,00 kr
Tillgängligt: I lager
SKU
55

Premium lige Lace Closure

En hårforlængelse med en Lace Closure ser meget naturlig ud, fordi Lace Closureen er håndlavet knude til knude, hvilket giver en illusion om, at håret kommer ud direkte fra din hovedbund. En Lace Closure bruges til at lukke hårforlængelsen i panden og er også et godt værktøj til dem, der ønsker at skjule en skaldet plet på hovedet, har problemer med skaldede pletter, tynd hårgrænse og er en måde at beskytte og lade din egen hår under lukningen hvile et stykke tid.

Alt hår anvendt i Fairwithhair Lace Closures er 100% ægte menneskehår af høj kvalitet. Håret er også ubehandlet, så du kan blegge og farve din blondelukning til den farve, du ønsker. Hårforlængelsen kan flades, krølles og styles efter ønske, og når den vaskes, vender hårforlængelsen altid tilbage til sin oprindelige form, dvs. lige, bølget, krøllet eller kruset igen.

 

Struktur: Glat hår

Kvalitet: Tangle-free, kan farves. Hårforlængelsen er 100% ægte Remy-hår

 

Pleje råd Blonde lukning:

Det er vigtigt altid at bruge et varmeskærm, når du flader, krøller eller tørrer håret for at reducere slid og for at sikre, at håret bevarer sin kvalitet og glans så længe som muligt. Og vær forsigtig med bunden af Lace Closuresnet, når du kæmmer og styler dit hår, da knuderne er håndlavede og sarte. Vi har ingen garanti for, hvor længe en Lace Closure varer. Pas derfor godt på det.

Brug altid lav varme på stylingværktøjer, da dette hjælper med at opretholde hårets kvalitet. En Lace Closure bør børstes dagligt, men ikke for tungt, da håret ikke vokser tilbage som dit eget hår. Fliser skal håndteres omhyggeligt for ikke at beskadige håret. Brug en hårbørste til hårforlængelser. Brug blide stylingprodukter, mens du styler og arbejder med dit hår. Du kan derefter afslutte med en hårdere spray.

Din Lace Closure af hårforlængelse har brug for god pleje for at forblive slank og frisk i længere tid. Brug vores anbefalede hårplejeprodukter til hårforlængelse for at sikre den bedst mulige pleje og kvalitet af dit hår. Vi kan ikke garantere kvaliteten af hårforlængelse, når vi bruger andre produkter, der kan indeholde ingredienser, der ikke er kompatible med hårforlængelser.

 

Med Fairwithhair Lace Closure får du et naturligt og smukt resultat med højeste kvalitet. Køb din Lace Closure i dag!

Mer information
Kvalité & Garanti Virgin hair löshåret kan färgas. Vårt Virgin Hair Löshår är ett utmärkt 100% äkta trasselfritt löshår på träns/ weft. Löshåret kan plattas, lockas och stylas enligt önskemål
Struktur Glat hår
Kvalité Premium
Private Product Nej
Lace color Tr