Premium Dyb bølge front lace paryk

Forkæl dig selv med en paryk lavet af ægte menneskehår. At vælge en paryk af ægte hår er et meget bedre valg end en paryk af syntetisk hår. En paryk af ægte hår giver dig et naturligt look, og håret falder smukt, ligesom det var dit eget hår.

En lace paryk af ægte hår kan styles ligesom almindeligt hår, fordi lace betyder, at det er håndlavet knude med knude, så det ser ud som om håret vokser ud af din egen hovedbund. Resultatet er - et smukt, fuldt og naturligt hår i den stil, du foretrækker!

As low as 8 490,00 Dkr
Tillgängligt: I lager
SKU
78
HANDLA NU & BETALA SENARE

Ægte håndlavede Dyb bølge Front Lace paryk ægte hår.

Forkæl dig selv med en paryk lavet af ægte menneskehår. At vælge en paryk af ægte hår er et meget bedre valg end en paryk af syntetisk hår. En paryk af ægte hår giver dig et naturligt look, og håret falder smukt, ligesom det var dit eget hår.

En lace paryk af ægte hår kan styles ligesom almindeligt hår, fordi lace betyder, at det er håndlavet knude med knude, så det ser ud som om håret vokser ud af din egen hovedbund. Resultatet er - et smukt, fuldt og naturligt hår i den stil, du foretrækker!

 

Tekstur: Dyb bølge hår

Lace: Det er vigtigt at forstå, at lace er et delikat stof. Jo tyndere kniplinger, desto mindre vil mennesker kunne se, at du bærer en paryk. Lace har brug for meget god pleje

Kvalitet: Premium Remy løshår i høj kvalitet, der kan vare op til 1-2 år, hvis det tages godt af. Det løse hår kan være farvet, fladt, dyb bølge og stylet efter ønske. På grund af dette er Premium Lace Paryk Hair en af de mest populære parykindstillinger.

Størrelse: Én størrelse, passer mest.

Form hårgrænsen: Form masken i henhold til dit eget hårbeslag, og klip det derefter til masken, så det er på linje med, hvor din naturlige hårbøjle er / har været.

Frisure: Klip nøjagtigt den frisure, du ønsker hos din frisør, eller hold parykens naturlige frisure.

Babyhår: Parykken har babyhår, der ser mere naturlig ud for hårgrænsen

 

En front lace af ægte hår adskiller sig fra en almindelig parykk, idet de ydre dele af lace parykken (dvs. hvad der normalt ses ved panden, templerne, omkring ørerne osv.) Er håndknyttet på et tyndt snørnet.

Denne del af lace parykken får parykken til at se meget naturlig ud og føles næppe, da den er meget luftig, behagelig og ånder godt gennem det fine net.

Parykens bagside er maskinsyet. I nakken har Front Lace-parykken også justerbare spænder, der er syet i nettet, hvilket giver dig mulighed for selv at justere størrelsen på parykken. Blonde parykken er utroligt fleksibel, og du kan nemt style den til den frisure, du ønsker i øjeblikket.

 

Styling af Dyb bølge front lace paryk:

Premium Lace Paryk består af 100% ægte hår, på grund af den høje kvalitet af håret, kan håret farves, bleges, klippes og styles efter ønske, og håret kan passe på ligesom dit normale hår. Det er dog vigtigt altid at bruge et varmeskjold, når du fladt, krøller eller blæser tørt det løshår for at reducere slid og for at sikre, at håret bevarer sin kvalitet og glans så længe som muligt. Vær dog forsigtig med bunden af knipnet, når du kæmmer og styler dit hår, da knobene er håndlavede og delikate.

Brug altid lav varme på stylingværktøjer, det hjælper med at bevare hårets høje kvalitet. Hårdelen børstes dagligt, men ikke for kraftigt, da håret ikke vokser tilbage som dit eget hår. Tangles skal omhyggeligt fjernes. Brug en hårbørste tilpasset hårforlængelser. Brug blide stylingprodukter, mens du styler og arbejder med dit hår. Undgå:

 • For at kæmme din lace paryk, mens den stadig er våd
 • At kæmme hårdt og trække i snøret
 • At bruge meget fedtede, tørre eller fedtede produkter
 • Fjernelse af lim / tape, der fastgør parykken til hårgrænsen hurtigt og aggressivt
 • Brug til varmt vand ved vask
 • At farve eller blegge for meget. Vi har ingen garantier for sådan.
 • Ridser på lacedelen.
 • Bemærk! Husk, at hår er meget mere modtageligt for slid, når det er fugtigt, end når det er tørt. Tram ikke dit hår, da dette vil slides enormt. En hårforlængelse behøver ikke at vaskes meget ofte, da den ikke bliver naturligt fedtet som dit eget hår, hvilket øger levetiden meget.

 

Pleje rådgivning af Dyb bølge Front Lace Paryk:

En front lace paryk har brug for god pleje for at forblive mager og frisk i en længere periode. Brug vores anbefalede hårplejeprodukter til hårforlængelser for at sikre den bedst mulige pleje og kvalitet på din paryk. Vi kan ikke garantere kvaliteten af hårforlængelser, når vi bruger andre hårplejeprodukter, der ikke er kompatible med vores hårforlængelser. Brug også et fugtgivende serum og arganolie, der holder håret blødt, anbefales, samt en tilpasset børste til hårforlængelser for at undgå unødvendige floker og slid på dine hårforlængelser.

Med den rigtige pleje og pleje kan du bære din Front Lace Paryk i lang tid. Vi sælger kun 100% ægte løs hår, så du kan vaske og style dit hår, ligesom det var dit eget hår. Du kan også farve det, men så anbefaler vi, at du gør det i en salon med erfaring med hårforlængelser. Husk også, at alle typer af behandling slid på hårforlængelser, så jo mindre du behandler håret, jo bedre bliver det.

Da parykken er håndknyttet streng for streng, og håndlavede hårdele har brug for meget god pleje for ikke at falde. Det er vigtigt at forstå, at lace er et delikat stof. Jo tyndere kniplinger, desto mindre vil mennesker kunne se, at du bærer et hårstykke.

                                                                                                                                       

Vask din Dyb bølge lace paryk:

 1. Børst altid omhyggeligt før vask uden at ryste bunden af hårdelen.
 2. Brug vand fra hanen, der er omkring 40 grader varm til at fugte dit hår. Distribuer derefter shampoo i dine egne hænder og gniv den derefter let i dit hår uden at sammenfiltrere det. Drej aldrig parykken under vask. Skyl derefter generøst.
 3. Påfør derefter pakningen på samme måde som shampoo, skyl og gentag med balsam.
 4. Lad tørre på et parykstativ.
 5. Vi anbefaler Kis Kappers hårpleje af ægte hår, når du vasker.
Mer information
Kvalité & Garanti Unna dig en peruk gjord av äkta hår. Att välja en peruk av äkta löshår är ett betydligt bättre val, än en peruk av syntetiskt löshår. En peruk av äkta hår ger dig ett naturligt utseende och håret faller vackert precis som om det vore ditt egna hår.
Private Product Nej
Vi hittade andra produkter du kanske gillar!