Hurtig levering God kvalitet

Bølget Brasiliansk Hårtrense

Brasiliansk hår extensions er 100% ægte hår. Det har sådan en kvalitet, at det kan gøres, plade, tiltrække og stylet som ønsket. Udvidelser er i deres naturlige tilstand meget stærk, blød, skinnende og urede gratis.

999,00 kr
Tillgängligt: Slut i lager
SKU
Krulligt-Br-weft

Bølget ægte brasiliansk håtrense af højeste kvalitet! Vores Bølget brasilianske hår extensions hårtrense er en stærk hår og naturligt skinnende. Hårtrense er lavet af 100% ægte ubehandlet hår.

 

Mængde: 100 gram per hår islæt

Kvalitet: Håret kan farves og bleget

Varighed: Kan genbruges mange gange

Udvidelse metode: Vævning, lim, micro ringe, clip-in

 

Mange afstemning, at brasilianske hår extensions er blandt de bedste og mest eksklusive hår extensions til rådighed, hvilket er grunden til brasiliansk hår extensions en meget populær hår blandt dem, der har høje standarder, hvor kvalitet er kritisk. Kvaliteten er så høj, at udvidelser kan bleget, farvet, fladtrykt og stylet som ønsket. Varigheden er op til 1-2 år, hvis taget godt hånd om.

Brasilianske hår extensions er naturlige stærkt hår, hvor håret ikke var blevet behandlet med kemikalier som teflon og silicium for at blive silkeblød og morads-fri, fordi håret er allerede i sin naturlige tilstand er meget stærk, blød og virvaret gratis. Derfor koster brasilianske hår extensions mere end sædvanligt paryk, men det betaler sig i det lange løb, fordi dens kvalitet er overlegen, og du kan genbruge håret mange gange.

 

Hvor mange pakker brasiliansk hår extensions har jeg brug for? 
1. Hvis du har meget kort hår, skal du bruge mindst 2-3 stykker pakke for at få en normal hår extensions, men hvis du ønsker en virkelig mellow og sexet look (og har kort hår), anbefaler vi 3 pakker.

2. Hvis du har langt hår, anbefaler vi mindst 1-2 pakker hairpieces at få en fyldig hårförtjockning eller hår forlængelse.

BEMÆRK: Jo længere hår extensions er, jo kortere skud på bredden, men det påvirker ikke vægt. Og jo længere dit hår er, jo mere du har brug for at hår forlængelse.

  

Bestil dine Bølget ægte brasilianske hår extensions i dag, har vi hurtig levering til hår extensions online!

Mer information
Private ProductNej
Vi hittade andra produkter du kanske gillar!