Selma Bølget syntetisk lace paryk

Selma Bob sort Bølget lace front paryk af høj kvalitet - Bølget syntetisk fiber hår

Lace paryk passer til dig, der ønsker en overkommelig og naturlig Lace paryk. Lace parykken er lavet af et syntetisk varmebestandigt materiale, der både ser ud og føles lidt som ægte hår.

Fordi en Lace paryk, der er håndlavet omkring hårgrænsen, giver parykken et indtryk, hvor det ser ud til, at hårene vokser fra din egen hovedbund.

799,00 kr
Tillgängligt: I lager
SKU
slace-peruk-54

Selma Black Lace Paryk i høj kvalitet - Hår af syntetisk fiber

En Bølget Lace paryk er lavet af et syntetisk varmebestandigt materiale, der ligner ægte hår. Det er velegnet til dig, der ønsker en billig naturlig paryk. Lacer betyder, at parykken har et hudlignende lacermateriale omkring hårgrænsen, hvor den er håndlavet knude for knude. Dette giver et indtryk af, at hår vokser fra din egen bund.

 

Stil: Bølget paryk, bob paryk

Længde: 12 inch = 35 cm

Størrelse: One size medium, passer til alle

Frisure: Du kan forme nettet efter din egen hårgrænse ved at klippe og forme det. Du kan også klippe nøjagtigt den frisure, du vil have hos din frisør, eller beholde parykens naturBølget frisure.

Kvalitet: Varmebestandig syntetisk fiber op til 190 C. Overkommelig syntetisk hårforlængelse.

 

Lace Wig betyder, at de ydre dele af Lace paryk (dvs. hvad der normalt er synligt på panden, templerne, omkring ørerne osv.) Håndknyttes på et tyndt lace (lacer) net. Denne del af Lace paryk betyder, at parykken i sig selv er næppe synlig eller mærkes, og den giver en luftig og behagelig følelse, fordi den trækker vejret gennem det fine net. Bagsiden af ​​parykken er maskinsyet i et luftigt og hul design. I nakken har Front Lace paryk justerbare spænder, der er syet på.

 

Bestil din Bølget lace paryk online, vi har hurtig levering på parykker!

Mer information
Farve Svart
Length 35cm
Private Product Nej
Lace size 5
Lace color Hd