Hurtig levering God kvalitet

Premium Gold Blonde lace paryk ægte hår

Gold Blonde Ægte Front Lace Paryk af høj kvalitet - Lige paryk med 100% ægte flækfrit menneskehår

En ægte håndknyttet specielt designet blonderparyk til dem, der ønsker en naturlig paryk. Parykken er lavet af 100% ægte Remy løs hår. En lace paryk af ægte hår kan styles ligesom almindeligt hår, fordi lace betyder, at det er håndlavet knude af knude, så det ser ud som om håret vokser ud af din egen hovedbund.

Special Price 8 490,00 kr Regular Price 9 500,00 kr
Tillgängligt: I lager
SKU
Kim-Silver-Blond

Gold Blonde Ægte håndlavede lace paryk - Lige paryk af 100% ægte flækfrit menneskehår

En premium paryk af ægte menneskehår giver et naturligt look, det kan være stil ligesom almindeligt hår, håret falder lige så naturligt som om det var dit eget hår. Parykken er lavet af garanteret 100% menneskeligt hår, hår af høj kvalitet. Flækfrit menneskehår. Resultatet er - et smukt, fuldt og naturligt hår i den frisure, du ønsker!

 

Stil: Lige paryk, lige menneskehår

Kvalitet: Premium hår, kan farves

Størrelse: Én størrelse medium, passer alle

Frisyre: Det net, du former efter din egen hårgrænse ved at klippe og forme det. Du kan også klippe nøjagtigt den frisure, du ønsker hos din frisør, eller beholde parykens naturlige frisure.

Styling: Parykken kan styles med opvarmningsværktøjer.

Lace paryk betyder, at de ydre dele af lace parykken (dvs. hvad der normalt ses på panden, templer, omkring ørerne osv.) Er håndknyttet på et tyndt snørnet. Denne del af lace parykken gør selve parykken næsten ikke synlig eller filt, og den giver en luftig og behagelig følelse, da den ånder godt gennem det fine net. Parykens bagside er maskinsyet, i et luftigt og hult design. I nakken har Front Lace-parykken justerbare spænder, der er syet på.

Få dit drømmehår uden at gå på kompromis med kvaliteten. Bestil din lige blonderparyk online, vi har hurtig levering på parykker!

Mer information
Color 60
Struktur Glat hår
Kvalité Premium
Private Product Nej
Vi hittade andra produkter du kanske gillar!