Hurtig levering God kvalitet

Luxury Deep wave Invisible HD Lace Closure

Med Fairwithhair's Invisible HD Lace Closure kan du nemt opnå et luksuriøst og naturligt resultat af højeste kvalitet. Fairwithhair er den første, der sælger HD-Lace Closure lavet af vores Luxuryhårforlængelse. Denne Invisible HD-lace closure er den mest eksklusive og luksuriøse Lace closure på markedet i dag.

Fairwithhairs brasilianske Luxury HD lace er endnu tyndere, lace og mere gennemskinneDeep wave end en almindelig Lace closure og blandes utroligt godt med din egen hudfarve og bliver, Deep wave som navnet fortæller dig, Invisible. Hårforlængelse ved Invisible Lace er af højeste kvalitet og er det åbenlyse valg for dem, der ønsker et virkelig holdbart hår. Tøv ikke med at købe din luksuriøse Invisible HD-lace closure i dag!

As low as 1 999,00 kr
Tillgängligt: I lager
SKU
101-6

Luxury Deep wave Invisible HD Lace Closure

En Luxury Invisible Lace er en perfekt mulighed for dem, der vil skjule skaldede pletter, tynd hårline eller at forsegle en hårforlængelse i panden. Metoden er også meget skånsom mod ens eget hår, da det flettede hår får lov til at hvile og ikke bærer.

HD lace closure er håndknyttet hånd i hånd, hvilket giver et meget naturligt resultat. Den Invisible Lace er endnu tyndere, blødere og mere gennemskinnelig end en almindelig Lace og blandes utroligt godt med din egen hudfarve og bliver, Deep wave som navnet fortæller dig, Invisible.

Vores Invisible Lace er kun lavet med brasiliansk Luxury hår med hårstrenge, der er stærke, bløde og blanke. Hårforlængelsen er af højeste kvalitet og kan derfor styles, farves og bleges uden problemer.

 

Lace size: 5 * 5 '' inch= 12.5*12.5cm

Struktur: Deep wave hår

Kvalitet: Tangle-free, kan farves. Hårforlængelsen er 100% ægte Remy menneskehår i højeste kvalitet

 

Pleje råd Invisible HD Lace:

Det er vigtigt at altid bruge et varmeskjold, når du fladt, krøller eller blæser tørt håret for at reducere slid og for at sikre, at håret bevarer sin kvalitet og glans så længe som muligt. Og vær forsigtig med bunden af det Invisible HD Laceed, når du kæmmer og styler dit hår, da knobene er håndlavede og følsomme. Vi har ingen garanti for, hvor længe en Invisible HD-lace closure vil vare. Pas derfor godt på det.

Brug altid lav varme på stylingværktøjer, da dette vil hjælpe med at bevare hårkvaliteten. En Invisible HD-lace closure børstes dagligt, men ikke for kraftigt, da håret ikke vokser tilbage som dit eget hår. Tangles skal håndteres omhyggeligt for ikke at skade håret. Brug en hårbørste tilpasset løsthår. Brug blide stylingprodukter, mens du styler og arbejder med dit hår. Derefter kan du afslutte med en hårdere spray.

 

Dit Lace closure af hår har brug for god pleje for at forblive magert og friskt i en længere periode. Brug vores anbefalede hårplejeprodukter til løsthår for at sikre den bedst muDeep wave pleje og kvalitet af dit hår. Vi kan ikke garantere kvaliteten af løs hår, når vi bruger andre produkter, der kan indeholde ingredienser, der ikke er kompatible med hårforlængelse.

Fairwithhair er den første, der sælger HD-Lace- closure, lavet af vores Luxuryhår. Denne Invisible HD-lace -closure er den mest eksklusive og luksuriøse på markedet. Køb din Invisible HD Lace i dag!

Mer information
Struktur Deep Wave hår
Kvalité Luxury
Private Product Nej
Lace size 5
Lace color Hd