Hurtig levering God kvalitet

BEY falske øjenvipper 3D Mink

Ingen er perfekte, men dine vipper kan være! Bey 3D Mink falske øjenvipper er en håndlavet falsk øjenvipper af høj kvalitet, der passer til enhver lejlighed. Jakten på de perfekte vipper er forbi, disse falske vipper tager dit vippespil til det næste niveau.

Vipperne er lavet af 3D Mink af højeste kvalitet, kan bruges op til 30 gange med god pleje.

149,00 kr
Tillgängligt: Slut i lager
SKU
sat01

Ingen er perfekte, men dine vipper kan være! Bey falske øjenvipper er en højkvalitets håndlavet falsk øjenvipper, der passer til enhver lejlighed. Falske øjenvipper har et blødt, yndefuldt og mobilt design og er lette at anvende. Vipperne kan genbruges op til 30 gange med god pleje.

Materiale: 3D Mink

Længde:

Sådan påføres falske øjenvipper:

Pas på ikke at få noget vippelim i dine øjne. Hvis dette sker, skal du straks skylle øjnene.

  1. Dannelse af falske øjenvipper. Juster formen på kanten til dine egne øjne. Det kan være nødvendigt, at vipperne trimmes, så de passer bedre til dine øjne.
  2. Påfør limen. Påfør lim på bunden af øjenvipperne, og læg det derefter på din egen vippelinje. Husk ikke at bruge for meget lim, og at limen bliver lidt klæbrig, inden du påfører de falske øjenvipper.
  3. Anvendelse af falske øjenvipper. Anbring nu falske øjenvipper med lim på midten af din egen vippelinie, og tryk derefter forsigtigt siderne ned, så de fastgøres langs hele din egen vippelinie. Hold derefter frynsen et stykke tid, så limen har tid til at tørre. Brug en pincet til lettere og mere præcis påføring. Påfør Eyeliner ved vippelinjen, hvis det er nødvendigt.

Fjernelse af falske øjenvipper:

Når det er tid til at fjerne falske øjenvipper, er det vigtigt at du gør dette omhyggeligt for at beskytte både dine egne vipper og falske øjenvipper.

  1. Fjern forsigtigt de falske øjenvipper ved langsomt at trække i vippebåndet i de falske øjenvipper. Træk aldrig falske øjenvipper hurtigt ud for at forhindre, at dine egne vipper trækkes med.
  2. Undertiden kan limrester følge og holde sig til vipperne. Fjern disse forsigtigt ved hjælp af en ren vippebørste eller en pincet for forsigtigt at fjerne klæbestoffet. Hvis dette gøres for hurtigt, kan minkhåret på vipperne følge og ødelægge vipperne. Blød ikke lashen, da dette vil ødelægge lashets fluffiness.
  3. Sæt derefter de falske øjenvipper tilbage i Fairwithlashes-pakken for at beskytte dem, indtil de bruges igen.

At passe godt på dine Fairwithlashes 3D Mink-vipper er afgørende for, at de kan genbruges. Hvis du tager dig af dine Fairwithlashes, kan du bruge dem ca. 20-30 gange.

Jakten på de perfekte falske øjenvipper er forbi, disse falske øjenvipper tager dit vippespil til det næste niveau. Bestil dine falske øjenvipper online, vi har hurtig levering!

Mer information
Kvalité & Garanti

Svenska: Kan återanvändas upp 20- 30 gånger vid god skötsel

English : Can be reused 20-30 times with good care

Norsk: Kan brukes på nytt 20-30 ganger med god pleie

Dansk: Kan genbruges 20-30 gange med god pleje

Suomalainen: Voidaan käyttää uudelleen 20-30 kertaa hyvällä hoidolla

Deutsche: Kann bei guter Pflege 20 bis 30 Mal wiederverwendet werden

Color Svart
Length 70cm
Struktur Vælg venligst
Kvalité Luxury
Private Product Nej
Lace size 5
Lace color Hd
Vi hittade andra produkter du kanske gillar!